Over mij

Ik ben Arjan Helle, eigenaar van Sindoro. Voordat ik in 2005 met mijn eigen bedrijf begon werkte ik als senior human resource manager, projectmanager, beroepskeuzeadviseur, trainer en docent. Ik heb ruime ervaring op alle deelterreinen van het human resource management. De laatste twee decennia werkte ik binnen dit vakgebied voor het kantorennet van Van Lanschot Bankiers in ’s-Hertogenbosch. Bij Sindoro verzorg ik o.a. workshops en trainingen bij bedrijven, overheid en non-profit organisaties. De laatste jaren ligt de nadruk op personal coaching.

Mijn opleiding: HBO-personeelswerk, post-HBO Organisatie &Management en de postdoctorale opleiding Human Capital Management.. Tevens ben ik gecertificeerd voor het afnemen van de Myers Briggs Type Indicator (MBTI) en facilitator van de Voice Dialoque methode.

De naam Sindoro is ontleend aan het zeilschip Sindoro waarmee mijn overgrootvader als schipper op toenmalig Nederlands-Indië voer. Het zeilschip is een metafoor voor het omgaan met energie en het kiezen van richting en koers.